Το όνομά μου είναι, Ναυρόζογλου Μαίρη, είμαι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και διατηρώ Διαιτολογικό Κέντρο στην πόλη των Ιωαννίνων από το 2016.

Το προσωπικό μου στοίχημα αποτελεί η Διατροφική Εκπαίδευση των ανθρώπων που αναζητούν τις υπηρεσίες μου και κύριο μέλημά μου, η υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και Διατροφής (από τον υπάρχοντα) και η διατήρηση αυτών στα μετέπειτα χρόνια, μέσα από τεχνικές, συμβουλές και νουθεσίες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των συνεδριών αλλά και μέσω των ΔΩΡΕΑΝ ΕΣΑΕΙ ΖΥΓΙΣΕΩΝ και ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ στο διατροφολογικό μου κέντρο.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ενεργών ετών του διαιτολογικού μου κέντρου, έχω αντιληφθεί πώς υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες και δεν υπάρχει ένας μόνο συγκεκριμένος αλγόριθμος για την επίτευξη ενός στόχου…Αυτή η γνώση κι εμπειρία, μου έχει επιτρέψει να μπορώ να αναλάβω πολλά και διαφορετικά περιστατικά, με μεγάλη επιτυχία, αφού η εξατομίκευση είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό.

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής και διατροφής και αυτό είναι κάτι που σέβομαι ιδιαιτέρως…Δεν είναι αναγκαίο να μπει κάποιος στο δρόμο που εγώ καταδεικνύω, αλλά να βρούμε εκείνο το δρόμο που θα μας ευχαριστεί αμφότερους στο τέλος και θα μας οδηγεί προς τη διεύθυνση που και οι δύο πλευρές συμφωνούμε.

Το επόμενο προσωπικό μου στοίχημα, είναι η υιοθέτηση μιας ΠΙΟ θετικής προσέγγισης στη ζωή, ούτως ώστε η διατροφή να πλαισιώνεται και από το σωστό ψυχολογικό πλαίσιο. Ο τρόπος επίτευξής του δεν είναι άλλος από την παρέμβαση μέσω Life Coaching , ενός κλάδου που ασχολείται με τον τρόπο διαχείρισης του χρόνου, της υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής και θετικότερης προσέγγισης γενικότερα.

Στις μέρες μας δυστυχώς, ένα μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η συνεχής αύξηση της εμφάνισης Διατροφικών Διαταραχών (Νευρική ΑνορεξίαΝευρική ΒουλιμίαΔιαταραχή Λήψης Τροφής κ.ο.κ.). Ωστόσο, η εξειδίκευσή μου αλλά και η ενασχόληση μου με περιστατικά με Διατροφικές Διαταραχές, τόσο ενδονοσοκομειακά όσο και εξωνοσοκομειακά, έχει βοηθήσει ένα μεγάλο ποσοστό του Ηπειρωτικού πληθυσμού που παρέμενε αβοήθητο και πολλές φορές χωρίς καν διάγνωση, σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που ελλοχεύει αυξημένο κίνδυνο θνητότητας, όταν παραμένει χωρίς διάγνωση ή βοήθεια.

Τέλος, το προσωπικό μου αθλητικό υπόβαθρο, με έχει ωθήσει να εξειδικευθώ στην Αθλητική Διατροφή που αφορά είτε μεμονωμένους ασκούμενους, είτε ολόκληρες ομάδες, είτε ακόμα και ψυχαγωγικούς αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την αθλητική τους απόδοση, την αναλογία μυϊκού φορτίου – λιπώδους ιστού, τα προ-αγωνιστικά τους γεύματα και τα μετα-αγωνιστικά γεύματα αποκατάστασης κ.ο.κ. .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΙΤΛΟΙ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ

 • Πτυχιούχος του τμήματος της Επιστήμης «Διαιτολογίας και Διατροφής» Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Master Pr.On Eating Disorders & Obesity ,National Centre for Eating Disorders – United Kingdom
 • Ειδικός Αθλητικής Διατροφής – Sports Nutrition Specialist –International Society of Sports Nutrition – USA
 • Professional Life Coach and Guide Certification – San Francisco ,CA 94107,USA
 • Κύρια Ομιλήτρια Myrtaly Congress, για Το Διήμερο Ενημέρωσης Για το Καρκίνο του Μαστού, με θέμα «Διατροφή και Καρκίνος Του Μαστού»
 • Ομιλία με θέμα το βιβλίο «Διαλειμματική Νηστεία και Αποφυγή Νόσων», με συγγραφέα τον κύριο Δημήτρη Κουρέτα,Καθηγητή Φυσιολογίας & Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, παρουσία της Ομότιμης Καθηγήτριας Της Παθολογικής Ανατομικής Πανεπιστ.Ιωαννίνων, Νίκης Αγνάντη.
 • Συμμετοχή στα πανελλήνια Διατροφολογικά συνέδρια, σε συνέδρια του εξωτερικού, με θέμα τη Διατροφή, ομιλίες σε αθλητικούς συλλόγους , σχολεία, γηροκομεία και διάφορες κοινωνικές υποδομές.
 • Κεντρική Διατροφολόγος στο τοπικό κανάλι ITV – Ioannina TV,όπου από το 2016 μέχρι και σήμερα ενημερώνω το τηλεοπτικό κοινό για θέματα σχετικά με τη διατροφή.
 • Συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, ως προς τον τρόπο διατροφής των εργαζομένων και σύναψη διατροφικής ετικέτας των γευμάτων που παρασκευάζονται.

 

Υπηρεσίες

 • Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης και Διαιτολογίας – “DietMed”
 • Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής,
 • Αθλητική Διαιτολογία,
 • Αντιμετώπιση Διαταραχών Λήψης Τροφής,
 • Παιδικά & Εφηβικά Προγράμματα Διατροφής & Διατροφικής Εκπαίδευσης
 • Μετρήσεις
 • Σωματομετρία
 • Ανάλυση Σύστασης Σώματος – Λιπομέτρηση, Εκτίμηση Βασικού Μεταβολισμού

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:30 π.μ. - 1:00 μ.μ., 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Τετάρτη

10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:30 π.μ. - 1:00 μ.μ., 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:30 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σάββατο

-

Κυριακή

-